torek, 5 julija, 2022
20.5 C
Kamnik
20.5 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
20.5 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
20.5 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
20.5 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
DomovŠportNogometPrvi trening v sklopu zimskih priprav za ŽNK Radomlje

Prvi trening v sklopu zimskih priprav za ŽNK Radomlje

Klube Slovenske ženske nogometne lige do nadaljevanja sezone ločita še dva meseca, članska ekipa ŽNK Radomlje pa je v ponedeljkovem večeru opravila prvi trening v sklopu zimskih priprav.


V Športnem parku Radomlje je vadila okrnjena igralska zasedba, saj precej srednješolk do petka trenira v nogometnem oddelku Gimnazije Šiška, ob nekaj dekletih v karanteni pa se nekatere študentke trenutno mudijo na taborih Fakultete za šport.

Članski ekipi rumenosrčnih se je na treningu pridružilo tudi nekaj kadetinj. Nekatere med njimi bodo na pripravljalnih tekmah dobile priložnost za dokazovanje tudi v članski ekipi, je ob koncu prvega treninga dejal trener Aljaž Gornik.

“Če se ozremo še v prejšnji del sezone, smo jesen zaključili odlično. To nam je dalo veliko motivacijo in zagon za naprej, hkrati pa tudi obvezo. S tem elanom vstopamo v novo pripravljalno obdobje, da vzpostavimo nivo, na katerem smo končali, in ga še nadgradimo. Spomladi bomo skušali dosegati čimboljše rezultate in izpolniti klubske cilje,” pravi Gornik.

Klubski cilji ostajajo nespremenjeni, tudi v prihodnje pa se bo v člansko ekipo vključevalo mlade in obetavne igralke. Celotnemu pogovoru z Aljažem Gornikom prisluhnete v posnetku.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
scattered clouds
20.5 ° C
21.9 °
18.7 °
73 %
2.6kmh
40 %
tor
20 °
sre
27 °
čet
27 °
pet
24 °
sob
26 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano