sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
DomovAktualnoZ nakupom butičnih izdelkov lahko pomagajte osebam z dodatnimi potrebami

Z nakupom butičnih izdelkov lahko pomagajte osebam z dodatnimi potrebami

Pri novo nastalem društvu Mavrica izzivov pomagajo osebam z dodatnimi potrebami (dodatnimi in ne posebnimi, saj imamo posebne potrebe vsi ljudje), predvsem otrokom z motnjami v razvoju, invalidom, osebam, ki se spopadajo z različnimi bolezenskimi stanji. Pomoči so deležni tudi njihovi družinski člani. Ob bližajočih se velikonočnih praznikih so v društvu pripravili različne butične izdelke. Vabijo vas k nakupu, s katerim boste finančno pomagali družinam otrok, mladostnikov in odraslih z dodatnimi potrebami.


Osnovni cilj društva je izboljšati kakovost življenja oseb z dodatnimi potrebami in jim zagotoviti enakopravnost v družbi. Organizirajo druženja, delavnice, športne dejavnosti in letovanja. Moramo se zavedati, da so kljub neštetim oviram in omejitvam življenja teh družin in otrok polna veselja, sreče in smeha. Ne glede na dodatne potrebe lahko počnejo marsikaj, odkrivajo brezmejne možnosti in svoje skrite talente. Sedež društva je v Ljubljani, vendar delujejo na območju celotne Slovenije.

V društvu se osredotočajo predvsem na ozaveščanju javnosti in na urejanju statusa oseb z dodatnimi potrebami. Te osebe so dandanes velikokrat zapostavljene in prikrajšane. Družine se spopadajo z visokimi stroški za sanitetne izdelke, zdravila, nujno potrebne terapije in pripomočke, ki jih potrebujejo za osnovno nego svojih otrok. Še posebej so finančno zahtevni trenutni časi. Zato so se v društvu odločili za izdelovanje okrasnih venčkov in aranžmajev iz naravnih materialov, voščilnic, vrečk iz blaga ter kozarčkov za shranjevanje za prihajajoče velikonočne praznike. Z nakupom izdelkov jim boste pomagali premagovati finančne težave.

Za naročilo pokličite na telefonsko številko 069 652 832 ali pošljite elektronsko pošto na info@mavricaizzivov.si. Pomagajte jim lahko tudi z zbiranjem starega papirja, plastičnih pokrovčkov in z donacijami. Izbrane pokrovčke in papir lahko dostavite v skladišča podjetja Dinos.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
broken clouds
29.1 ° C
29.8 °
27.5 °
35 %
1kmh
75 %
sre
29 °
čet
25 °
pet
24 °
sob
26 °
ned
25 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano