torek, 26 septembra, 2023
13.3 C
Kamnik
13.3 C
Kamnik
torek, 26 septembra, 2023
13.3 C
Kamnik
torek, 26 septembra, 2023
13.3 C
Kamnik
torek, 26 septembra, 2023
DomovAktualnoPtičja strašila se na ogled postavijo

Ptičja strašila se na ogled postavijo

Na Hudem, ob Potoku je včeraj potekala fotografska delavnica Ob ptičjem strašilu. Vodila sta jo Peter Rojc in Binca Lomšek, člana FKVK Mavrice, ki sta skupaj z mladimi zgradila ptičje strašilo, ki je kasneje postalo pravi model za navdušene fotografe. Voditelja delavnice sta mladim dala številne nasvete glede fotografiranja in motivov. Tudi druženje je bilo ob peki koruze, nadvse prijetno, zabavno in veselo.


»Pravi užitek je bilo delati z mladino, ki je spoznavala običaje naših prednikov, življenje v naravi in tudi osnove fotografiranja«, sta povedala Peter Rojc in Binca Lomšek, člana FKVK Mavrice.

Najboljše fotografije bodo razstavili v KD Radomlje.  Za razstavo pošljite največ pet svojih fotografij na binca.mavrica@gmail.com najkasneje do 31. avgusta. Fotografije označite: številka fotografije-Ime_Priimek_Naslov fotografije. Skupaj s fotografijami pošljite tudi svoje ime in priimek, naslov, leto rojstva in telefon. Fotografije naj bodo  v JPG formatu (B ali ČB),  velikosti  največ 3000 px po daljši stranici  in ne več  kot 2 MB.

Foto: Binca Lomšek