torek, 5 julija, 2022
18.1 C
Kamnik
18.1 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
18.1 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
18.1 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
18.1 C
Kamnik
torek, 5 julija, 2022
DomovAktualnoPrenovljeni Tuš market Domžale Dom pozdravil prve kupce

Prenovljeni Tuš market Domžale Dom pozdravil prve kupce

V Tušu so včeraj odprli povsem prenovljeni Tuš market Domžale Dom, že drugi prenovljeni market v nekaj mesecih v tem mestu. Kupci se bodo razveselili še boljše ponudbe sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates ter sveže pečenih pekovskih izdelkov. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala še učinkovitejše nakupovanje. Tuš market Domžale Dom bo odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah pa od 8. do 18. ure.


Tuš tudi letos nadaljuje s prenovo mreže svojih več kot 100 trgovin in včeraj so odprli povsem prenovljeno mestno trgovino Tuš market Domžale Dom, že drugo, ki so jo v nekaj mesecih prenovili v tem mestu. »Največja novost je zagotovo mestnim nakupom prilagojena in razširjena ponudba sveže pripravljenih izdelkov za malico, kosilo ali prigrizke Tuš Express To Go. Na samem vhodu v trgovino kupce pričaka obogaten oddelek svežega sadja in zelenjave ter poseben kotiček z izdelki Ana Roš & Tuš,« novosti naštevajo v Tušu. »Kupci bodo opazili tudi razširjeno ponudbo živil, večjo ponudbo ohlajenih pijač in prilagoditev ostale ponudbe. Predvsem bo naša dodatna ponudba sledila letnim časom in sezonskim pričakovanjem kupcev s prilagojenim izborom izdelkov,« dodajajo v Tušu in poudarjajo, da je v njihovem prenovljenem marketu ponudba prilagojena tako hitrim, vsakodnevnim nakupom kot večjim nakupom za tedenske ali mesečne potrebe gospodinjstva. V Tuš marketu Domžale Dom bodo sproti pekli sveže pekovske izdelke, kupce čaka tudi razširjena ponudba delikates, sladic, mlečnih dobrot in svežega pakiranega mesa.

Prenove pa ni bila deležna le ponudba. Kupce je priljubljen market na Miklošičevi ulici 1 pričakal v povsem novi podobi: »Naši kupci bodo zagotovo opazili, da smo sodobnim nakupovalnim smernicam prilagodili samo postavitev trgovine in tako poskrbeli za kar se da učinkovito nakupovalno pot,« ob odprtju razlagajo v Tušu. »V prenovljeni Tuš market Domžale Dom smo v skladu z našo trajnostno strategijo vgradili do okolja prijazne tehnologije, kot so energetsko učinkovita LED razsvetljava ter energijsko varčna in kupcem prijazna hladilna tehnika,« dodajajo v Tušu.

Tuš market Domžale Dom na Miklošičevi ulici 1 bo odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah pa od 8. do 18. ure.

Vsebina je nastala v sodelovanju s podjetjem TUŠ.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
light rain
18.1 ° C
18.8 °
16.4 °
92 %
2.6kmh
75 %
tor
27 °
sre
27 °
čet
26 °
pet
23 °
sob
25 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano