ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
DomovAktualnoPrebivalci modronovične regije v Arboretum vstopamo ceneje

Prebivalci modronovične regije v Arboretum vstopamo ceneje

Pomlad prihaja v Arboretum Volčji Potok. V park se vračajo ptice, kronice že cvetijo v Hujski loki ob žuborečem potoku. Vrtnarji so začeli s spomladanskim obrezovanjem dišečih vrtnic in ostalih rastlin. Podajte se v Volčji Potok in ne pozabite, prebivalci modronovičnih občin imamo znižane letne vstopnice.


Odrasli s stalnim ali začasnim prebivališčem v Domžalah, Kamniku, Komendi, Mengšu in Trzinu boste za celoletno vstopnico odšteli 30 evrov, medtem ko bodo vaši otroci od 3. do 15. leta od svoje žepnine odšteli 17 evrov za celoletno uživanje. Vstopnica za en obisk stane 9 evrov, kar pomeni, da se vam splača kupiti letno vstopnico, če se želite v park podati večkrat kot trikrat. Otroška enkratna vstopnica za otroke med 3. in 15. letom stane 6 evrov. Do popusta ste upravičeni tudi člani Medobčinskega društva invalidov Kamnik. Vaša letna vstopnica je vredna 20 evrov. 

V Volčji Potok so lepo vabljeni tudi vaši psi, zanje boste v blagajno Arboretuma ob vsakem obisku prispevali dva evra, če pa želite, da je ob vas celo leto, boste zanj plačali 30 evrov. Ob nakupu sezonske vstopnice boste plačali še dva evra za njeno izdelavo. Pozor, z letno vstopnico si ne morete ogledati koncertov ali se udeležiti posebnih dogodkov, kot so Čarobni dan, Migimigi dan in filmski večeri.

V park ste vabljeni na obisk vsak dan med 8. in 18. uro. Od aprila do avgusta je možen obisk parka vse do osme zvečer. Zadnji vstop je mogoč eno uro pred zaprtjem parka. Če bi radi to pomlad zasadili sadna drevesa in cvetoče rože, vabljeni v vrtni center Arboretuma Volčji Potok od ponedeljka do petka med 8. in 18 uro. V soboto zapirajo ob 15. uri, medtem ko v nedeljah in ob praznikih tam ne boste našli nikogar. Rože lahko kupite tudi v cvetličarni od ponedeljka do četrtka med 9. in 19. uro ter od petka do sobote od 9. do 20. ure.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
light intensity shower rain
5.4 ° C
5.9 °
3.1 °
94 %
2.1kmh
100 %
tor
8 °
sre
6 °
čet
4 °
pet
7 °
sob
8 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano