četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
DomovAktualnoNaj se čarobnost povrne v našo deželo

Naj se čarobnost povrne v našo deželo

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 19. junija, od 10. ure dalje. Na odru bodo nastopili slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev, kot so Trkaj, Dunking Devils, Omar Naber, Alenka Gotar, Žiga Lakner, Anže Šuštar in drugi. Dogodek je brezplačen.


Otroci se bodo lahko cel dan zabavali in preizkušali različne aktivnosti. Uživali bodo lahko na plezališču, na zabaven način odkrivali in preizkušali najrazličnejše športe: tenis, nogomet, atletiko, lacrosse… pa tudi različne borilne veščine. Spoznavali bodo lahko svet plesne umetnosti, baleta, solo petja in drugih glasbenih umetnosti. Poseben čar bodo dodale številne maskote, ki otrokom odpirajo vrata domišljije in jih z veseljem povabijo v svoj objem. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj na dogodku ne bo manjkalo tako konjev kot tudi drugih štiri – in manj nožnih prijateljev.

Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto. V sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na Čarobnem dnevu, bomo omogočili obiskovanje izvenšolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom.

Pripravljajo tudi akcijo 1=1. V sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki iz Ljubljane in okolice obiskovalcem omogočajo obiske in aktivnosti po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina. Na ta dan bodo brezplačni prevozi z mestnim avtobusom. Želja organizatorjev je, da tudi z manj prometa in avtomobilov v mestu vsaj  malo doprinesejo k ozaveščanju ter skrbi za naravo. Za koriščenje vseh ugodnosti potrebujete kupon, ki ga najdete na www.carobnidan.si, kjer je tudi predstavitev vseh ostalih, ki sodelujejo v akciji. Poskrbljeno bo tudi za osvežitve in kulinarične užitke ter seveda sladko obarvane dobrote.