sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
29.1 C
Kamnik
sreda, 6 julija, 2022
DomovAktualnoJUB-ovci se bodo predstavili na sejmu Dom z inovativnimi izdelki

JUB-ovci se bodo predstavili na sejmu Dom z inovativnimi izdelki

Na sejmu Dom, najstarejši in največji sejemski prireditvi v osrednjeslovenski reglji, bodo obiskovalci spoznali mnogo inovativnih izdelkov za dom in najsodobnejše napredne tehnologije za gradnjo ter prenovo objektov. Iz družbe JUB bodo predstavili novosti iz programov JUPOL, HYDROSOL Decor in JUBIZOL. Med 6. in 10. aprilom jih boste našli na razstavnem prostoru v stekleni dvorani C Gospodarskega razstavišča.


Na JUB-ovem razstavnem prostoru bodo prikazani najnovejši barvni trendi pri dekorativni prenovi notranjih prostorov, v ospredje bo postavljena JUB-ovo barvo leta 2022, ki je letos nežno pepelnati rožnati odtenek. Na barvni karti se nahaja pod oznako Family 100E (Dustypink) in z veliko mero topline naslavlja potrebe uporabnikov po dobrem počutju in razpoloženju v bivalnih prostorih.

Na stojnici bodo predstavili še eno novost na trgu, in sicer HYDROSOL Decor. Ta vodoodporni sistem za tla in stene spreminja trende pri oblikovanju kopalnic, kuhinj, hodnikov in drugih prostorov, saj brez gradbenih posegov nadomešča klasične keramične obloge. Lahko boste spoznali tudi Premium toplotnoizolacijski sistem, oplemeniten z novim ometom JUBIZOL Aerogelfinish. S pomočjo nanotehnologije in z dodatki lahkih polnil teraerogelata tako zagotavlja vrhunsko zaščito in nadpovprečno izolacijsko učinkovitost. Poleg tega bodo sejemskim obiskovalcem predstavili še barvne vzorce za obdelavo fasadnih površin in vrsto JUBIZOL dekorativnih tehnik, med katerimi je letos v ospredju trendovski omet z bleščicami.

Na stojnici bodo vsak dan med 11. in 18. uro na voljo strokovnjaki iz JUB Design Studia, ki bodo obiskovalcem pomagali s kreativnimi nasveti. Sejem bo sicer odprt vsak dan od srede do sobote od 10. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
broken clouds
29.1 ° C
29.8 °
27.5 °
35 %
1kmh
75 %
sre
29 °
čet
25 °
pet
24 °
sob
26 °
ned
25 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano