nedelja, 5 februarja, 2023
0.1 C
Kamnik
0.1 C
Kamnik
nedelja, 5 februarja, 2023
0.1 C
Kamnik
nedelja, 5 februarja, 2023
0.1 C
Kamnik
nedelja, 5 februarja, 2023
0.1 C
Kamnik
nedelja, 5 februarja, 2023
DomovAktualnoDomžalska županja vas vabi na pogovor

Domžalska županja vas vabi na pogovor

Domžalska županja Renta Kosec se je odločila, da bo stremela k neposredni komunikaciji z občani. To pomeni, da je že in da še bo opravila številne pogovore s predstavniki krajevnih skupnosti, ravnatelji šol, z mladimi, s podjetniki in z vsemi drugimi. Če  želite z njo pogovor opraviti tudi sami, ji pišite na urad.zupanje@domzale.si.  Za vas si bo vzela čas vsako prvo sredo v mesecu, po potrebi pa tudi vsako tretjo sredo.


»Srečanja z občankami in občani smo v Uradu županje za lažjo komunikacijo poimenovali Vprašaj županjo, srečanje s pravnimi subjekti, ki prav tako potekajo ob sredah pa Pogovor z županjo,« je ob tem povedala županja in še poudarila, da je redna komunikacija ključ do uspeha in do vzajemnega zaupanja.

Županja se je pogovorila tudi z vsemi zaposlenimi na občinski upravi in s tem dobila vpogled v samo delo. Približno deset zaposlenih odhaja v pokoj, zato bodo iskali novo delovno silo. Poslavlja se tudi  Edvard Ješelnik, direktor domžalske občinske uprave, zato bodo v tem tednu začeli razgovore s kandidati za to delovno mesto.

»V preteklosti so krajani pogrešali dvosmerno komunikacijo in večjo veljavo. Skupaj z županjo smo se odločili, da bomo vse projekte delali transparentno in odločitve sprejemali skupaj z krajevnimi skupnostmi. Članom krajevnih skupnosti bomo pomagali s predlogi, kako lahko v okviru svojih pooblastil sodelujejo pri večjih projektih, kot so umestitve v prostor, saj so prav oni tisti, ki najbolje poznajo svojo vas in kraj. V februarju bomo imeli sestanek z vsemi predstavniki teh skupnosti,« je nadaljnje sodelovanje predstavil domžalski podžupan Borut Ernestl, ki bo prav tako kot drugi podžupan Matej Primožič, funkcijo opravljal poklicno.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
broken clouds
0.1 ° C
1.5 °
-0.8 °
61 %
0.5kmh
75 %
ned
-1 °
pon
0 °
tor
1 °
sre
1 °
čet
2 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano