ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
DomovŠportKolesarstvoSkupinske priprave na Debelem rtiču

Skupinske priprave na Debelem rtiču

Med zimskimi počitnicami je kamniški gorskokolesarski klub Calcit Bike Team na Debelem rtiču organiziral tradicionalne priprave, ki jih v zadnjih dveh letih zaradi epidemije koronavirusa ni bilo. Veselje je bilo tako še večje, saj so tekmovalci, trenerji in vodstvo kluba uživali, dobro trenirali in se vmes tudi zabavali.


Mlajši in starejši Calcitovci so se na Debelem rtiču z okolico preživeli pet izvrstnih dni. Minili so v znamenju dobrega vremena in družbe, tekmovalke in tekmovalci so v spremstvu trenerjev pridno nabirali kilometre in vadili tehniko, ob večerih pa so se zabavali z različnimi igrami in imeli delavnice. Nekateri najbolj pogumni so celo zaplavali v morju.

Športni direktor Calcit Bike Teama Rok Korošec je o pripravah povedal: »Najprej bi rad poudaril, da sem zelo vesel, saj smo po dveh letih končno spet lahko šli na klubske priprave. Vreme nam je dobro služilo. Na pripravah smo poleg treningov tehnike in vzdržljivosti izvedli tudi tradicionalno testiranje, da smo videli, kako so pripravljeni naši tekmovalci v zimskem času. Tako da lahko rečem, da smo s pripravami opravili super, saj smo domov prišli brez poškodb ter zdravi, kar je za ta čas zelo pomembno. Zdaj, ko se temperature dvigujejo, bomo tudi pri nas naredili kakšen trening na kolesu, saj se prve dirke približujejo.«

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
light intensity shower rain
5.4 ° C
5.9 °
3.1 °
94 %
2.1kmh
100 %
tor
8 °
sre
6 °
čet
4 °
pet
7 °
sob
8 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano