nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
DomovAktualnoZačenjajo se dela na Murnovi ulici v Mengšu

Začenjajo se dela na Murnovi ulici v Mengšu

Konec julija se bodo na Murnovi ulici v Mengšu začeli z investicijsko-vzdrževalnimi deli na vodovodu in kanalizaciji ter z obnovo cestišča. Komunalni delavci bodo prenovili 420 metrov vodovoda, 380 metrov kanalizacije, 32 hišnih priključkov in v celoti uredili cestišče. Na območju bo popolna zapora, dostopi do objektov bodo možni skladno s prometno signalizacijo, navodili izvajalca ter odločbo Občine Mengeš. Dela bodo predvidoma zaključena konec meseca oktobra.


»Za zagotavljanje kakovostne oskrbe s pitno vodo in ustrezno urejenega odvajanja komunalne odpadne vode je ključnega pomena redno vzdrževanje vodovodnega in kanalizacijskega omrežja. V okviru načrtovanih del bo dotrajano omrežje na Murnovi ulici v Mengšu obnovljeno z novimi, bolj vzdržljivimi, varnimi in okolju prijaznimi materiali,« so več o prenovi povedali na Občini Mengeš. Uredili bodo še hodnik za pešce in javno razsvetljavo.

Iz JKP Prodnik opozarjajo, da bo občasno motena oskrba z vodo, vzpostavljen bo nov režim glede odvoda odpadkov. Na predviden dan odvoza se zabojnike za odpadke, ki so na vrsti za praznjenje, pripelje do mesta, do katerega je dostop s smetarskim vozilom mogoč oziroma do zapore ceste. Prebivalci so naprošeni, da odpeljejo svoj zabojnik in ne sosedovega.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
overcast clouds
2.7 ° C
3.2 °
1.4 °
93 %
1kmh
100 %
ned
5 °
pon
7 °
tor
8 °
sre
6 °
čet
4 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano