četrtek, 21 septembra, 2023
20.4 C
Kamnik
20.4 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.4 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.4 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
DomovAktualnoRecita da – edinstvena poročna lokacija v objemu narave

Recita da – edinstvena poročna lokacija v objemu narave

Ali ste med tistimi, ki načrtujete romantičen in edinstven poročni dan, a nikakor ne najdete prave lokacije? Vašega iskanja je konec, kajti v Termah Snovik v Tuhinjski dolini vam ponujajo poročno pravljico s celovitimi storitvami v objemu narave in prečudovite kulise gozdov Kamniško-Savinjskih Alp. Prepustite se izkušenim mojstrom najbolj romantičnih porok.


Poroke na prostem in v naravi so trend letošnjega leta. Poroka pod zvezdnatim nebom, na travniku ali pod šotorom je tisto, kar bo ustvarilo nepozabne spomine tako mladoporočencema kot svatom. »V Termah Snovik mladoporočencema pričaramo nepozabno poročno doživetje v objemu gozdov Tuhinjske doline, umaknjeno od vsakdanjega vrveža, le slabo uro od Ljubljane, Celja, Kranja.  Ponujamo celovite poročne rešitve s prekrasnim poročnim obredom v naravi in s poročnim slavjem z izbrano slavnostno kulinariko restavracije Potočka,« pravijo v Termah Snovik, kjer – in to je najboljše! – poskrbijo tako za civilni obred kot poročno slavje, pripravili pa so tudi posebne ugodnosti za goste z možnostjo nočitve v apartmajskem naselju na robu gozda. »V Termah Snovik se zavedamo, da je vožnja od ene do druge lokacije na poročni dan lahko zelo naporna tako za mladoporočenca kot svate. Želimo, da mladoporočenca najlepši dan v življenju doživita umirjeno in sproščeno,« poudarjajo v Snoviku, zato na enem mestu ponujajo celovite poročne rešitve:

  • izvedba civilnega obreda v neokrnjeni naravi Tuhinjske doline,
  • poročno slavje (restavracija do 80 oseb, poroka pod šotorom do 16 oseb),
  • lokalna poročna kulinarika restavracije Potočka,
  • nastanitev za mladoporočenca in goste v apartmajskih hiškah na robu gozda,
  • termalno razvajanje in Kneipp tretmaji za dobro počutje gostov poroke.

Skrbno izbrane poročne storitve, ki bodo sestavile vajin poročni mozaik v čudovito poročno zgodbo, si lahko ogledate v katalogu Term Snovik. Poročno destinacijo si lahko ogledate tudi v živo, in sicer se za termin dogovorite na elektronskem naslovu gostinstvo@terme-snovik.si, na tem naslovu lahko preverite tudi proste termine za vajino poroko v letu 2022. 

Izvedba civilnega obreda v objemu gozdov Tuhinjske doline

Neposredna okolica Term Snovik ponuja čudovite naravne lepote Kamniško-Savinjskih Alp, krasen zrak, žuborenje potočka, žvrgolenje ptic, kjer vam bomo omogočili izvedbo civilnega obreda v naravi. Civilni obred se lahko izvede:

  • v čudovitem naravnem okolju na prostem pod paviljonom,
  • v apartmajskem naselju v klubski dvorani Hrast ali Bor ali
  • v večnamenski dvorani v termalnem kompleksu Term Snovik.