nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
2.7 C
Kamnik
nedelja, 4 decembra, 2022
DomovŠportOdbojkaCalcit organizacijo igre zaupal srbskima podajalcema

Calcit organizacijo igre zaupal srbskima podajalcema

Odbojkarski ekipi Calcit Volley sta se okrepili z novima podajalcema, oba v Kamnik prihajata iz Crvene zvezde.


K ekipi državnih prvakinj na mesto organizatorke igre prihaja 24-letna srbska reprezentantka Mila Djordjević. Djordjevićeva je na Marakani igrala vse od leta 2015, zadnje tri leta je tudi članica zmagovite srbske reprezentance, to pa bo njena prva sezona izven domačih meja.

»Počaščena sem, da me je tako ugleden klub želel v svoji ekipi za naslednjo sezono. O Calcitu sem slišala same dobre stvari in takoj, ko sem prejela ponudbo, sem vedela, da je to prava odločitev zame,« ob prihodu v Kamnik pravi nova Calcitova podajalka in dodaja: »Hitro se prilagajam razmeram, a čeprav grem prvič v tujino, imam velike ambicije. Moj prvi cilj je nadaljevati uspehe, ki jih klub niza že leta. Izkušnje iz klubske in reprezentančne kariere želim prenesti na igrišče in verjamem, da si bodo preostala dekleta želela enako. Z dobro komunikacijo ter dobrimi odnosi med igralkami in trenerjem lahko dosežemo, sem prepričana, dobre rezultate.« Ena od želja je zagotovo uvrstitev v ligo prvakinj, kjer se bo Djordjevićeva v drugem krogu kvalifikacij morda že kmalu srečala z nekdanjimi soigralkami. A še prej bo treba preskočiti zagrebško Mladost v prvem krogu.

 »Verjamem, da bomo z dobrim delom v pripravljalnem obdobju ustvarili trdne temelje za celotno sezono,« še dodaja Djordjevićeva, ki bo klubske kolegice spoznala na prvem zboru, ki bo v drugem tednu avgusta. V Kamnik pa k moški ekipi prihaja tudi njen klubski kolega. Prav tako na mestu podajalca bo zaigral Miloš Arsenoski. 26-letnik je pred tem nosil dres Subotice, preden je prestopil k Zvezdi, je bil eno sezono član beograjskega Partizana.

»Zelo sem vesel, da prihajam v klub, ki se v različnih tekmovanjih bori za najvišja mesta. Calcit je poznan po dobri organizaciji in dobrih rezultatih. Trudil se bom, da bom v prihajajoči sezoni s soigralci predstavil klub v najboljši luči v Evropi in v domačih tekmovanjih.« Arsenoski še dodaja, da bo poleg tehnike njegov doprinos h kamniški ekipi tudi njegova energija: »Trudil se bom, da bo energija v ekipi vedno dobra in na visoki ravni.« V začetku prihodnjega meseca bo s pripravami na novo sezono začela tudi kamniška moška ekipa.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
overcast clouds
2.7 ° C
3.2 °
1.4 °
93 %
1kmh
100 %
ned
5 °
pon
7 °
tor
8 °
sre
6 °
čet
4 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano