torek, 26 septembra, 2023
13.3 C
Kamnik
13.3 C
Kamnik
torek, 26 septembra, 2023
13.3 C
Kamnik
torek, 26 septembra, 2023
13.3 C
Kamnik
torek, 26 septembra, 2023
DomovAktualnoTo soboto v Komendi športno-kmečke igre

To soboto v Komendi športno-kmečke igre

V soboto, 20. avgusta, bo na hipodromu v Komendi (na lokaciji Kmetijskega sejma Komenda) med 9.30 in 17. uro potekal brezplačen dogodek z veliko animacijami, delavnicami, športnimi vadbami in zabavnimi igrami. Ves čas bo dogodek spremljala dobra glasba, hrane in pijače ne bo manjkalo.


Dopoldne med 9.30 in 11. uro bo večina animacij namenjena najmlajšim in otrokom, ki bodo lahko skakali na malih trampolinih, se preizkusili v športnem poligonu, vlečenju vrvi, športnih igrah z žogo, na poslikavi obraza. Preizkusili se boste lahko tudi v judo igrah ter pravljični jogi za otroke.

Športno-kmečke igre Komenda, avgust 2022

Med 11. in 14. uro bo predstavitev vadbe bodypump ter novega vrhunskega pripomočka za smučarske navdušence ter vse, ki se radi ukvarjajo s športom: pro ski simulator. Preizkusili se boste lahko tudi v borbi z velikanskimi boksarskimi rokavicami, odigrali igro floorballa (hokeja) ter se zabavali na drugih športnih in štafetnih igrah.

Od 14. do 17. ure bo dogajanje namenjeno tudi odraslim, ki se lahko prijavijo na prve športno–kmečke igre in se s skupino ali kot posamezniki pomerijo v različnih zabavnih nalogah, kot so metanje podkev, žaganje, vožnja samokolnice, kotaljenje traktorske gume, vlečenje vrvi in še veliko več. Tudi te igre po spremljalo zabavno dogajanje in brezplačne predstavitve vodenih vadb Centra Hayat v Gasilskem domu Moste, kjer boste lahko brezplačno sodelovali na delavnici joge, pilatesa, crossfita in boksa.

Športno-kmečke igre Komenda, avgust 2022

Celoten dogodek je brezplačen in se nanj ni treba prijavljati. Zaželene so samo predprijave za tekmovanje v športno-kmečkih igrah, in sicer prijavo pošljite na mail bostjan1306@gmail.com. V prijavi napišite imena in priimke udeležencev ter ime skupine, če se prijavljate kot skupina. Lahko se prijavite tudi kot posameznik ali v paru in vas bomo mi dodelili v skupine. Skupina ima lahko največ do šest članov. Prijave bodo možne tudi na dogodku.