ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
5.4 C
Kamnik
ponedeljek, 5 decembra, 2022
DomovAktualnoPrevzem in vračilo gradiva s paketniki v domžalskih krajevnih knjižnicah

Prevzem in vračilo gradiva s paketniki v domžalskih krajevnih knjižnicah

V Knjižnici Domžale uvajajo novost, ki je super za vse, ki nimate časa za sprehod med knjižnimi policami ali pa ne izpolnjujete pogojev PCT. Knjižnica ponuja novo možnost vračila in prevzema knjig v svojih krajevnih knjižnicah (Mengeš, Moravče, Ihan, Šentvid pri Lukovci).To je možno s pomočjo paketnikov in tudi izven delovnega časa. Storitev je brezplačna, vse kar potrebujete, je mobilni telefon.


Paketniki so nameščeni v bližini glavnih vhodov v knjižnice. Navodila za prevzem in vračilo so izpisana na paketnikih. Zaradi velikosti paketnikov je izposoja omejena na pet knjižničnih enot. Igrač in iger si ni mogoče izposojati ali vračati preko paketnikov.

Za naročilo knjig pokličite na telefonske številke krajevnih knjižnic ali pa napšite e-pošto. Obvezno napišite ali povejte svojo mobilno številko, številko članske izkaznice, in da bi radi uporabili storitev paketnika. Po uspešno upravljanjem naročilu bodo knjižničarji gradivo poiskali, ga izposodili na vašo izkaznico in odložili v paketnik. Takrat boste prijeli SMS z lokacijo in oznako paketnika. Ko boste prišli do paketnika, ga boste odprli s klicem na številko, navedeno v sporočilu ali pa s pomočjo aplikacije Direct4me.

Gradivo lahko istočasno tudi vrnite v isti paketnik. Če pa bi gradivo želeli samo vrniti, potrebujete aplikacijo Direct4me. Za vrnitev po preteklem roku izposoje pokličite svojo lokalno krajevno knjižnico in oni vam bodo rezervirali paketnik. Zaposleni v knjižnicah vam z veseljem pomagajo v primeru dodatnih vprašanj. Za več informacij pa si poglejte spletne strani krajevnih knjižnic.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
light intensity shower rain
5.4 ° C
5.9 °
3.1 °
94 %
2.1kmh
100 %
tor
8 °
sre
6 °
čet
4 °
pet
7 °
sob
8 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano