četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
DomovAktualnoPorsche Inter Auto razbija mite o rabljenih vozilih

Porsche Inter Auto razbija mite o rabljenih vozilih

Rabljeni avtomobili dandanes predstavljajo povsem pametno odločitev nakupa, ki pa lahko skriva kakšno manj prijetno “skrivnost”. Za razliko od novega je rabljen avtomobil ravno to – rabljen. Če iščete rabljeno vozilo na portalu avto net ali vas zanima uvoz vozil iz tujine, se hkrati sprašujete, kako torej kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim kasneje ne bo težav, ki kupcu kvarijo zadovoljstvo?


Brez skrbi, pri Porsche Inter Autu poznajo odgovor na to vprašanje. Še več, v to se je do sedaj prepričalo že ogromno kupcev, ki so s svojimi avtomobili in celotnim servisom, ki so ga bili deležni, nadvse zadovoljni. Skrite napake in nobenega pravega sogovornika pri nakupu rabljenega vozila lahko pomenijo le težave, zato je najbolj pošteno, da kupec kupi preverjeno vozilo. Ker pri Porsche Inter Autu poznajo svoj posel do obisti, kupcem zagotavljajo pregleden nakup. Zavedajo se namreč, da morajo kupcu predati brezhibno rabljeno vozilo, zato je le-to deležno posebnega natančnega pregleda, preden gre v roke kupcu.

  • kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo
  • strogi standardi veljajo za vsa vozila
  • naj bo notranjost ali zunanjost, motor ali podvozje, nič ne uide natančnemu pregledu
  • kontrola poteka v treh stopnjah, zato je vsaka podrobnost, zamenjava ali popravilo, dodatno kontrolirana
  • pri Porsche Inter Autu ničesar ne skrivamo in zato kupcu predamo le pregledano vozilo

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa so skrbno izbrane s strani strokovnjakov, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo. »Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen,« pravi Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil. In še več, strokovnjaki Porsche Inter Auta opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Porsche Inter Auto, video pregled vozila

VIDEO PREGLED – popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pa opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. Primeri video predstavitve tehničnega stanja: