sobota, 3 decembra, 2022
2.8 C
Kamnik
2.8 C
Kamnik
sobota, 3 decembra, 2022
2.8 C
Kamnik
sobota, 3 decembra, 2022
2.8 C
Kamnik
sobota, 3 decembra, 2022
2.8 C
Kamnik
sobota, 3 decembra, 2022
DomovAktualnoJulija obe domžalski Kuhni na plac večerni

Julija obe domžalski Kuhni na plac večerni

Julija bo na domžalskem tržnem prostoru priljubljena Kuhna na plac dvakrat, in sicer to soboto, 2. julija, in v petek, 15. julija. Obakrat v večerni izvedbi od 17. ure dalje.


V soboto, 2. julija, bo v poznih popoldanskih in večernih urah na domžalskem tržnem prostoru, znova zadišalo po kulinaričnih dobrotah, ki jih bodo za ljubitelje domače hrane in pijače pripravili številni lokalni gostinci. V prijetnem družabnem vrvežu bodo gostinci predstavili raznovrstno in bogato ponudbo kulinaričnih dobrot. Kuhali bodo lokalni in slovenski ponudniki, pri čemer bo imel vsak v ponudbi najmanj tri jedi. Na svoj račun bodo lahko prišli tako ljubitelji tipičnih slovenskih jedi, ki prisegajo na tradicionalne domače okuse, kot tudi tisti, ki si želijo poskusiti kaj novega.

Pestra ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah in kuhanje na odprtem obiskovalcem omogoča, da v družbi prijateljev, znancev in bližnjih ob prijetnem kramljanju poskusijo več različnih jedi in spoznajo sezonsko ponudbo sveže pripravljene hrane. V raznovrstni in bogati kulinarični ponudbi obrokov lahko prav vsak obiskovalec izbere nekaj po svojem okusu.

Kako smo se imeli na majski večerni Kuhni na plac, pa lahko pogledate tukaj.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
light rain
2.8 ° C
3.2 °
1.4 °
93 %
0.5kmh
100 %
sob
4 °
ned
5 °
pon
7 °
tor
8 °
sre
6 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano