četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
20.1 C
Kamnik
četrtek, 21 septembra, 2023
DomovAktualnoDobra hiša v kamniški Supernovi je odprla svoja vrata

Dobra hiša v kamniški Supernovi je odprla svoja vrata

V torek, 25. januarja, so v kamniški Supernovi, tik ob vhodu, odprli novo samopostrežno restavracijo Dobra hiša. Res simpatična pridobitev za vse, ki bi radi kaj dobrega pojedli ali pa si po napornem nakupovanju samo zaželite napolniti baterije.


»Obiskovalcem, zaposlenim in širši okolici želimo ponuditi kvaliteten ter pester izbor različnih jedi in pijač brez dolgega čakanja,« so o razlogih za odprtje restavracije povedali v Supernovi.

Dobra hiša je samopostrežna restavracija, kar pomeni, da si lahko ‘v živo’ izberete želeno jed, prilogo, solato iz solatnega bara, jo začinite z različnimi prelivi, različnimi vrstami juh, sladic, pijač itd. Če pa si zaželite kaj posebnega, z veseljem prisluhnejo vašim željam in poskrbijo tudi za vas. V istem prostoru je še bar, ki ima daljši obratovalni čas kot restavracija. V baru ste tako dobrodošli od ponedeljka do sobote od 7.30. do 20. ure. Samopostrežna restavracija pa je tu za vas od 9.30 do 19. ure. V tem času lahko jeste in pijete v svetli in pisani jedilnici. Za vse ljubitelje svežega zraka pa je tu prostorna terasa, kjer vas v mrzlih dneh čakajo tople odeje. Ves čas za vas skrbijo prijazni zaposleni, ki vam, če je treba, pomagajo pri obloženih pladnjih s hrano.

Glavni kuhar na meni uvršča znane slovenske jedi, kot so vampi, in popularne mednarodne jedi, kot so tortiliije, takitosi, burgerji… Jedi na meniju menjavajo vsakodnevno. Zato morate, da ne zamudite svoje najljubše jedi, spremljati njihovo spletno stran, kjer so objavljeni meniji za teden dni vnaprej. Objavljena je tudi ponudba stalnih jedi, posebej pa je poudarjena jed po priporočilu kuharja. Za konec pa si vzemite še eno izmed dnevnih sladic ali pa odličen hišni zavitek. Vedno je na voljo tudi domači kruh, še posebej diši domači čebulni. Vsak dan je na voljo vsaj ena vegetarijanska jed. Kmalu bodo začeli z objavami menija na facebook strani. Hrano vam seveda pripravijo tudi za s sabo. Če jo želite prevzeti točno ob določeni uri, pokličite na 031/ 618 730.

Kamniška restavracija deluje v okviru podjetja AP gost, ki ima samopostrežno restavracijo Dobra hiša tudi v ljubljanski četrti Stegne ter restavraciji Vozi Miško v Mercator centru v Šiški in v Supernovi na Rudniku.