torek, 16 avgusta, 2022
23.5 C
Kamnik
23.5 C
Kamnik
torek, 16 avgusta, 2022
23.5 C
Kamnik
torek, 16 avgusta, 2022
23.5 C
Kamnik
torek, 16 avgusta, 2022
23.5 C
Kamnik
torek, 16 avgusta, 2022
DomovAktualnoBig band Godbe Domžale za začetek poletnega kina v parku

Big band Godbe Domžale za začetek poletnega kina v parku

Če je Big band Godbe Domžale februarja predstavil celovečerni koncert filmske glasbe v Kulturnem domu Franca Bernika, pa je tokratna ponovitev v Češminovem parku nekaj posebnega. Člani big banda so s koncertom pravzaprav otvorili letni kino.


Prizorišče samo je dalo nekaj posebne energije k melodijam iz filmov Rocky, Misija nemogoče, Pojmo v dežju, Pink Panter, James Bond in drugih. Big band z umetniškim vodjem Lanom Timotejem Turkom je poskrbel za odlično atmosfero pred ogledom filma, za katerega je ekipa Kulturnega doma Franca Bernika pripravila napihljivo platno in večje število stolov. Približno dvesto stolov so še pred projekcijo filma napolnili glasbeni navdušenci, ki so si najprej z veseljem ogledali koncert filmske glasbe, ki je v primerjavi s februarskim koncertom prinesel tudi slovenski film, in sicer trenutno zelo popularno melodijo Pustite nam ta svet iz filma Čisto pravi gusar. Koncert je postregel s kar nekaj solističnimi vložki, kot se za zvrst big banda spodobi, saj so v njem združeni samo kakovostni glasbeniki.

Za kasneje so si obiskovalci, lokaciji primerno, sami priskrbeli sedalne pripomočke za ogled filma tudi na travi parka in v bližnji okolici, le da je bilo vidnost platna še vedno dobra. Za nami je torej lep filmski večer s filmsko glasbo in s projekcijo filmov, ki so v Češminovem parku na sporedu do 16. julija, med 21. julijem in 26. avgustom se poletni kino seli v Arboretum Volčji Potok. Naslednji film bo v parku na sporedu že ta četrtek.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
scattered clouds
23.5 ° C
26.1 °
21.4 °
66 %
2.6kmh
40 %
tor
28 °
sre
30 °
čet
31 °
pet
26 °
sob
29 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano