Mesar Anton izvira iz bogate zapuščine kamniške mesarske obrti s skoraj 700-letno tradicijo. Iz roda v rod prenašajo nauk prednikov, da je le najboljše dovolj dobro. V želji ponuditi strankam kar najboljše dobrote iz izbranih kosov mesa se še vedno držijo tradicionalnih preizkušenih metod, ki jih združujejo z modernimi standardi kakovosti in varnosti. Sedaj imate priložnost, da se v podjetju s tradicijo, kjer imajo občutek za sočloveka in spodbujajo samoiniciativnost, zaposlite tudi vi.
V podjetju Meso Kamnik, članu skupine Farme Ihan, imajo trenutno razpisanih več delovnih mest.
Razpisne pogoje preverite na povezavah:
- skladiščnik
- mesar
- hlevar
- živilski delavec za enostavna dela v proizvodnji
- živilski delavec za težja dela v proizvodnji
Vašo prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošijete na naslov Meso Kamnik d.d, Korenova cesta 9, Podgorje, 1241 Kamnik, za kadrovsko službo, ali na elektronsko pošto kadri@ihan.si. Za vse informacije se lahko obrnete na Tino Udrih, na tel. št. 040 185 107. Vloge sprejemajo do zapolnitve prostih mest.


Več o podjetju Meso Kamnik
Meso Kamnik pri zagotavljanju svežega svinjskega mesa slovenskega izvora sodeluje tudi z lokalnimi kmetijami, ki jim v rejo predajo izbrane prašiče z lastnih farm. Tako podpirajo lokalno kmetijstvo in pomagajo ohranjati delovna mesta na slovenskem podeželju. Z rejo prašičev na lastnih farmah in v sodelovanju z manjšimi lokalnimi kmetijami potrošnikom zagotavljajo visoko kakovost, preverjeno sledljivost in svežino mesa. Potrošnikom zagotavljajo kakovostno meso v Sloveniji rojenih in vzrejenih prašičev, kar potrjuje tudi znak »Izbrana kakovost – Slovenija«. Obdelujejo tudi 1.630 ha kmetijskih zemljišč, na katerih pridelujejo žita, ki jih v celoti uporabijo kot krmo za naše prašiče.
Tudi sveže goveje meso je slovenskega porekla. Preskrbo z govejim mesom zagotavljajo v sodelovanju z izbranimi kmetijami in zadrugami, od katerih kupimo živali, ki so bile rojene in vzrejene v Sloveniji. Slovensko poreklo in kakovost govejega mesa potrjujejo s pridobljenim znakom »Izbrana kakovost – Slovenija«.
Sveže svinjsko in goveje meso slovenskega porekla in kakovostne mesne izdelke potrošnikom ponujajo pod blagovno znamko Anton. S ponudbo svežega mesa Anton, izključno slovenskega porekla, zagotavljajo visoko kakovost, preverjeno sledljivost in svežino mesa. Pomembna prednost mesa slovenskega porekla so tudi kratke transportne poti, ki puščajo nižji ogljični odtis, hkrati pa imajo pozitiven vpliv na dobrobit živali. Z upoštevanjem visokih higienskih standardov, s strogim nadzorom in doslednim spoštovanjem zakonodaje v živilskopredelovalni industriji potrošnikom zagotavljamo varnost in neoporečnost svežega mesa in mesnih izdelkov Anton.
