sreda, 18 maja, 2022
12.9 C
Kamnik
12.9 C
Kamnik
sreda, 18 maja, 2022
12.9 C
Kamnik
sreda, 18 maja, 2022
12.9 C
Kamnik
sreda, 18 maja, 2022
12.9 C
Kamnik
sreda, 18 maja, 2022
DomovAktualnoRazpis za razvoj novih podjetniških idej – tudi za podjetnike iz modronovične...

Razpis za razvoj novih podjetniških idej – tudi za podjetnike iz modronovične regije

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije, kamor spadajo tudi modronovične občine, že petič objavlja razpis Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR). Namenjen je vsem, ki že imate podjetniško idejo in željo po samostojni poti, a vam manjkajo znanja in izkušnje.  Prijave so možne do 6. junija, udeleženci pa bodo v projekt vključeni predvidoma s 1. avgustom.


Prijavite se lahko z raznolikimi idejami. Med idejami bivših udeležencev najdemo vse od izdelave unikatnega nakita in novih prehrambnih izdelkov do razvijanja spletnih portalov različnih tematik. To pomeni, da se lahko prijavite s skoraj vsako inovativno in napredno idejo, samo verjeti morate vanjo.

Udeležencem bo nudena ustreza podpora pri razvijanju ideje

Če bo vaša ideja sprejeta v progam, boste štiri mesece zaposleni na agenciji, kjer se boste lahko ukvarjali samo z razvijanjem svoje ideje. Razvili boste znanja in veščine, ki so potrebne za uspešen in učinkovit razvoj ideje v samostojno podjetje. Nad vašim delom bodo bdeli mentorji in uspešni podjetniki, ki bodo predajali svoje znanja, in sicer od razvoja poslovnega modela do pomoči pri marketingu in poslovni komunikaciji z bodočimi naročniki ter strankami. Razložene vam bodo osnove informacijske-komunikacijske tehnologije. Pomagali vam bodo pri pridobivanju financ in vam nudili popolno podporno podjetniško okolje, kjer boste našli navdih za razvoj svoje ideje. V projekt se lahko vključite vsi, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali delovne izkušnje. Edini pogoj je, da imate stalno ali začasno bivališče v eni izmed 26 občin Ljubljanske urbane regije, med katerimi so tudi vse modronovične občine (Kamnik, Domžale, Mengeš, Trzin in Komenda). Pred začetkom programa boste podpisali pogodbo o zaposlitvi, kar pomeni da na dan podpisa ne smete biti v nobenem delovnem razmerju. Več o projektu si preberite na spletnih straneh razvojne agencije.

SORODNI ČLANKI

VREME

Kamnik
broken clouds
12.9 ° C
14.8 °
11.9 °
90 %
1kmh
75 %
sre
20 °
čet
23 °
pet
27 °
sob
29 °
ned
24 °

SLEDITE NAM NA

Najbolj brano